Enkel & Självklar
Ljud- och Visuell Design

Jörgen Lindblom startade företaget 1993 i Eskilstuna under namnet E&S Marknadskommunikation. Redan från början var inriktningen grafisk design och ljuddesign. Så småningom tillkom webdesign och konsulttjänster inom utbildning. 2002 - 2019 drevs verksamheten som Euroswede Media AB. Idag heter vi J.Lindblom Media & Music och inriktningen nu är i huvudsak grafisk design och ljuddesign.


Generic placeholder image

Ljuddesign

Ljuddesign för reklam, film, teater, podcasts och miljöer

Design av ljudeffekter och jinglar för reklam, film, teater och radioreportage/podcasts är några exempel på ljudproduktion vi kan utföra.
Vi producerar även ljudmiljöer av hög kvalitet för olika ändamål.
Lyssna

Inläsningstjänst

Vi producerar speakerinläsningar till bland annat ljudguider, podcasts, film, video och bildspel. Vi hjälper dig förmedla information till personer med synskada, dyslexi eller fysiskt handikapp som gör det svårt att tillgodogöra sig tryckt text. Lyssna på ett par inläsningar vi har producerat.
Lyssna

Radioreklam

1994 producerade vi våra första radiospotar, så vi har samlat på oss en hel del erfarenhet under åren. Samtidigt är varje ny produktion en utmaning. Vi antar den gärna.
Lyssna

Röstarkiv

I vårt röstarkiv söker du enkelt bland över 1200 professionella röster och ca 90 språk.
Lyssna och välj röst.


Grafisk design

Original för print

Vi producerar original till allt från visitkort till vepor i storformat. Annonser för print och webb, foldrar, broschyrer, företagspresentationer, nyhetsbrev, brevpapper, kuvert, dekaler - allt producerar vi med helheten i minnet. Vi är måna om din grafiska profil.

Vi har också mångårig erfarenhet av tidningsproduktion.

Grafisk profil

Vi bygger grafiska profilprogram - från logotype och typsnitt via färganalys till bildmanér och grafisk design, sedan sammanställer vi allt i en lättanvänd grafisk manual.

Se exempel

Kontakta oss för offert!

Generic placeholder image


Kontakta oss
Vi berättar gärna mer

Jörgen Lindblom
tel 070 - 60 25 125
jorgen@jlmm.se

Facebook